Latest Movie :

Nefes Almak seyret,indir

{[['']]}

Nefes Almak izle
Annesi tarafından terk edilen Roman, yetimhanede büyümeye çalışınca, kendi yaşlarında bir arkadaşının cinayetine sebep olarak ıslahevine gönderilir. Islahevinde bile olsa, hayata tutunmaya çalışan Roman, hiçbir şekilde başladığı işlerde başarılı olamaz. Ardından, şartlı tahliye ile salınınca kendisine morgda iş bulur.

Roman da kaderin cilvesi ile başetmeye çalışan bir ergen. Fakat filmde göreceğimiz, yaşam mücadelesinden yani sosyolojiden daha çok, genç adamın psikolojisi.

Islah evinde kaldığı süre boyunca duvarda kazınan bazı yazılar dikkatten kaçmıyor. Bu yazılar ise Türkçe. Filmin herhangi bir simgesi olabilir mi veya metaforu diyebilir miyiz, sizin bakış açınıza kalsın ama duvarlarda kazınmış olduğunu göreceğiniz "aşk, İsmail, Fatih" isimleri şaşırtacak.

Morgda çalışırken bir gün kendisiyle aynı soyadı taşıyan bir kadının cesedi gelir. Bu kadının onun annesi olmadığı ortaya çıkar ve Roman ailesini aramaya karar verir.

Kendisini yıllar önce bırakan kadınla yüzleşmek için kararlıdır. Roman karakteri; yalnızlığı, öfkeyi, olumsuzluğu gösteriyor. Hayatının ilk anlarından itibaren başlayan reddedilme öyküsü devam ediyor. Üstelik başarabilmek için morgda hiç nefes almayan insanların olduğu ortamı seçmesi, onun hayata tutunmaya çalışmasının göstergesi. Havuz sahnesi başta olmak üzere, bir sürü metafora ve annesi ile karşılaşma serüvenine konuk olacağımız filmde, Roman’ın aslında şefkati nerede bulacağını arıyoruz.

Filmin başından beri gösterilen ve işlediği cinayet sonrasında, psikolojik olarak klostrofobisi de olan Roman için tek ihtiyacı olan şey nefes almaktır.

Kategoriler : Dram , Yabancı filmler
Filmi izlemek için resme tıklayın
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. full hd 720p film izle - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger